APA (7th ed.) Citation

Prieto Pérez, F. J., Solano García, N. E., Palacios y Limón, O. d. l. P., & Campoy Moreno, M. O. (2022). Escuela de Gastronomía y Artes Culinarias - UNAM Campus Juriquilla, Juriquilla, Querétaro, Qro., México: La gastronomía como eje en la difusión de la cultura. MX.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Prieto Pérez, Francisco Javier, Naoki Enrique Solano García, Olga de la Paz Palacios y Limón, and Máximo Octavio Campoy Moreno. Escuela De Gastronomía Y Artes Culinarias - UNAM Campus Juriquilla, Juriquilla, Querétaro, Qro., México: La Gastronomía Como Eje En La Difusión De La Cultura. MX, 2022.

MLA (8th ed.) Citation

Prieto Pérez, Francisco Javier, et al. Escuela De Gastronomía Y Artes Culinarias - UNAM Campus Juriquilla, Juriquilla, Querétaro, Qro., México: La Gastronomía Como Eje En La Difusión De La Cultura. MX, 2022.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.