Skip to content
VuFind
    • English
    • Español
Advanced
  • Elaboracion de una crema insta...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Permanent link
Elaboracion de una crema instantanea de amaranto (amaranthas hypochondriacus)

Elaboracion de una crema instantanea de amaranto (amaranthas hypochondriacus)

Bibliographic Details
Main Author: Ranchi Gonzalez, Emma
Other Authors: Hernández Palacios, Victoria Oralia (Asesor)
Format: Tesis de licenciatura
Published: MX 1985
Subjects:
Ciencias Biológicas, Químicas y de la Salud
Amarantos
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.14330/TES01000032673
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.14330/TES01000032673

Similar Items

  • Campaña publicitaria para crema de amaranto : Alegra Cream
    by: Acosta Rizo, Maria de Jesús, et al.
    Published: (2009)
  • Estudio socioeconomico de amaranto (Amaranthus hypochondriacus) en el pueblo de Santiago Tulyehualco D.F.
    by: Oropeza Grande, Aida, et al.
    Published: (2001)
  • Elaboración de un cereal para desayono a base de amaranto (Amaranthus hypochondriacus) de alta calidad nutrimental
    by: Avendaño Cruz, Leticia
    Published: (2014)
  • Elaboración de un Bagel a base de trigo y amaranto (Amaranthus hypochondriacus L.) con alta calidad nutrimental
    by: Cruz Bárcenas, Héctor
    Published: (2013)
  • Desarrollo del cultivo hidropónico de amaranto (amaranthus hypochondriacus l.) bajo condiciones controladas
    by: Sánchez Urban, Marcos
    Published: (2015)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • Course Reserves
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips