Skip to content
VuFind
    • English
    • Español
Advanced
  • El cacao en Mesoamérica : aspe...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Permanent link
El cacao en Mesoamérica : aspectos naturales y culturales

El cacao en Mesoamérica : aspectos naturales y culturales

Bibliographic Details
Main Author: Andalón González, Mónica Guadalupe
Other Authors: Lowe Negrón, Lynneth S. (Asesor)
Format: Tesis de maestría
Published: MX 2010
Subjects:
Humanidades y de las Artes
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.14330/TES01000666246
http://132.248.9.195/ptb2011/febrero/0666246/Index.html
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.14330/TES01000666246
http://132.248.9.195/ptb2011/febrero/0666246/Index.html

Similar Items

  • La mica : una materia especular : percepciones culturales de lo mineral en Mesoamérica y el mundo antiguo
    by: Rosales de la Rosa, Edgar Ariel
    Published: (2017)
  • Beneficiadora de cacao
    by: Rodriguez Valencia, Bertha Liliana
    Published: (1975)
  • El cacao en Mexico : sus aspectos economicos
    by: Mosqueda Andrade, Miguel
    Published: (1962)
  • Aspectos economicos en el problema del cacao
    by: Araujo Nuñez, José
    Published: (1943)
  • Planta fermentadora de cacao
    by: Perez Morales, Alberto
    Published: (1990)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • Course Reserves
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips